Do titule pobedama u malim utakmicama, ne samo u derbijima VIDEO

Izvor: B92, 27.Jul.2020, 11:03

"Do titule pobedama u 'malim' utakmicama, ne samo u derbijima" VIDEO

Fudbaleri Partizana najavili su početak nove sezone ubedljivom pobedom nad Proleterom 4:0.

Upravo će takve "male" utakmice biti ključne za crno-bele u borbi za titulu sa Crvenom zvezdom.

Tim iz Humske je u proteklom šampionatu bio bolji od najvećeg rivala u međusobnim duelima, ali je izgubio previše bodova u već "dobijenim" mečevima.

"Ukoliko želimo da se borimo za titulu moramo da znamo da pobeđujemo protiv teških rivala – i na gostovanjima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Potrebno je da slavimo i u 'malim' utakmicama, ne samo u derbijima", rekao je Bibras Natho.

Izraelac će i u novoj sezoni biti jedan od ključnih igrača crno-belog tima, a protiv Proletera se upisao i u strelce iz slobodnog udarca.

"Trudim se da radim ono što najbolje umem i srećan sam da je lopta protiv Proletera završila u mreži. Najvažnije je da smo dobro odigrali. Spremni smo za početak sezone", dodao je Natho.

Sezona u Superligi Srbije počinje 1. avgusta, a Partizan u prvom kolu gostuje Napretku u Kruševcu (subota, 17.30).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.