Đurovski: Zvezdaši – strpljenja; Pripreme dale lažnu sliku – presek posle Partizana VIDEO

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 12:06

Đurovski: Zvezdaši – strpljenja; Pripreme dale lažnu sliku – presek posle Partizana VIDEO

Legenda Crvene zvezde Boško Đurovksi govorio je u emisiji "Jutro" na Prvoj televiziji o sezoni crveno-belih u Ligi šampiona.

Đurovski je govorio i o budućnosti Baraka Bahara na klupi crveno-belih.

"Ako pričamo o Zvezdi u noći kada smo izgubili, treba biti realan, Ja ne bih to nazvao razočaranjem, ali da nismo ipsunili očekivanja to jeste. Ali treba da budemo zadovoljni jer smo naišli na ekipu gde smo bili egal, a ja mislim da smo stvorili šansi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više nego kao celu utakmicu u našem prvenstvu. Ako analiziramo stvarno smo propustili velike šanse. Ono što me raduje, to što je trener Bahar promenio sistem, da je shvatio je da treba da promeni, igrali smo pozadi sa čeiti igrača, nadam se da ćemo ovako da nastavimo", rekao je Đurovski.

O treneru Baraku Baharu, i njegovoj budućnosti na klupi Crvene zvezde.

"Kao što sam rekao, Zvezdaši nisu zadovoljni, u prvenstvu smo gubili neke bodove gde nismo očekivali. Opet kažem, treba da budemo strpljivi, Rodić, Bukari Ivanić su igrači koji su igrali Ligu šampiona, došao je novi trener, treba da budemo strpljivi, tu je mladi MIjatović od koga se mnogo očekuje".

"Od pojačanja smo se razočarali. Šerif Endijae se ispromašivao, a dosta je plaćen, svaka pronena sredine dovodi novi početak, neko se adaptirao neko i ne. Mi sa njim imamo taj problem, ne verujem da ćemu trener davati više šansi. Na Bukarija nismo ljuti, njegova vrednost raste. Ali to je fudbal, mnogo faktora utiče na igrača".

Rezultati u Superligi.

"Tu je veče razočaranje, s obzirom na pojačanja nismo zadovoljni. Ako slušamo navijače ta psihologija se odnosi na tim, očekujemo da igraju srcem, oni još ne osećaju Zvezdin grb. Partizan nije mnogo pobegao i da ćemo posle utakmice protiv Partizana napraviti presek. Ta utakmica će biti ključna za naš tim i za Bahara koji ja na udaru navijačke javnmost. Zvezda je veliki klub koji ne treba da pravi ishitrene promene. Ako mene pitate promena je trebalo da bude posle Vojvodine", smatra Đurovski.

Očekivanja za derbi.

"Ako ne bude ispalo kako treba, mislim da se mnogi igrači nisu adaptirali i sigurno će se vršiti promene. Ne bi sada pričao unapred, sada sam govorio o Endijaeu, nije ni Olajinka imao sreće. Bahar kada je došao ovde, igrače je spremao kroz pripremne utakmice, jurimo turnire preko novca, pripreme su nam dale lažnu sliku. Zvezda je bila dobra na početku, svi se sada spremaju kroz pripremne utakmice. Ne treba biti negativan nismo zadovoljni ima krivice među nama. Imamo malog Mijatovića, mislim da će on sada biti standardan", zaključio je legendarni fudbaler Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.