Đuro Ostojić u Paneliniosu

Izvor: B92, 28.Jan.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuro Ostojić u Paneliniosu



Bivši igrač Partizana i reprezentacije Srbije i Crne Gore Đuro Ostojić novi je član grčkog Paneliniosa. Trener tog tima Elijas Zuros odlučio je da pojača konkurenciju pod koševima angažmanom visokog Crnogorca. Ostojić je prošle godine nastupao za Paok. Rođeni Baranin je karijeru počeo u Mornaru, zatim je igrao po dve godine za Budućnost i Lovčen. Tri godine je proveo u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizanu, sa kojim ima tri titule šampiona, odakle je prešao u Breogan.

Posle dve godine u tom klubu igrao je za Bešiktaš.

Ostojić je nastupao za reprezentaciju Srbije i Crne Gore na šampionatu Evrope u Švedskoj, na kojem je naša reprezentacija osvojila šesto mesto.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.