Đurića privode posle Božića??

Izvor: Press, 28.Dec.2012, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurića privode posle Božića??

Đurić je i na listi onih koji su uzimali milionske kredite od državnih banaka i nikada ih nisu vraćali, navodi ovaj dnevni list.
Prema saznanjima Informera, privođenje predsednika kluba iz Humske desiće se odmah posle novogodišnjih i božićnih praznika, najverovatnije već 9. januara.
Kako je Informeru otkrio dobro obavešteni izvor blizak istražnom timu, Đurić ima problema s krajnje sumnjivim poslovanjem “Zekstra grupe” i Veterinarskim zavodom “Zemun”.
Ispituje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se i poslovanje Fudbalskog kluba Partizan, ali istražuju se i njegove poslovne veze s Miroslavom Miškovićem prilikom pojedinih privatizacija u Republici Srpskoj.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.