Đurić o batinašima: To su neistine! Pa, ja sam Adija doveo u Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2013, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić o batinašima: To su neistine! Pa, ja sam Adija doveo u Partizan

Poseta Alberta Nađa policiji i priča da je Dragan Đurić poslao huligane da mu prete uzburkala je fudbalsku Srbiju, ali nije izazvala tektonske poremećaje na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Bar za sada…
(FOTO: V. Marković)
Krajem avgusta sportski direktor crno-belih je bio na sastanku sa generalnim sekretarom Darkom Gruborom, koji ga je upozorio da bi određene osobe mogle da se pojave na stadionu i naprave problem.
U kancelariju su tada upali nepoznati mladići sa namerom da mu prete. Nađ je odmah napustio prostoriju i nije došlo ni do kakvog incidenta, ali je kasnije odlučio da još neko sazna šta se dogodilo.
U javnost je isplivala informacija da policiji nije mogao da odgonetne identitet osoba, ali da veruje da su došli na nečiji nagovor, možda čak i predsednika Dragana Đurića.
Ceo sukob između visokih funkcionera Parnog valjka, navodno, izbio je zbog prodaje Aleksandra Mitrovića Anderlehtu.
Posle potvrde Alberta Nađa da je bio u policiji, ali da tamo nikoga nije optuživao, viđenje neprijatne situacije koja je izazvala ogroman odjek izneo je i Dragan Đurić.
- Ništa od toga nije tačno. Sve su to neistine. Pa, ja sam Alberta Nađa doveo u Partizan! To su sulude priče i ne bih da ih komentarišem – rezignirano je istakao predsednik Partizana.
Prvi čovek srpskog prvaka nije sačekao ni sledeće pitanje, a već je u dahu nastavio:
- Znate kako, ovo je Srbija. Ima tu svakakvih priča, ali ova nema veze sa mnom. Uostalom, čuli ste i šta je Albert rekao.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Incident

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić: Lažima nas nećete destabilizovati

Izvor: Sportal.rs, 26.Sep.2013

Predsednik Dragan Đurić našao se ponovo na meti. Optužen je da je poslao batinaše na sportskog direktora Alberta Nađa. Sportski direktor je to na sebi svojstven način demantovao, a Đurić smatra da je u toku namerna opstrukcija kluba.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.