Đurić: Nisam podneo ostavku

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2014, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Nisam podneo ostavku

Iako se u ponedeljak pojavila informacija da je Đurić napustio Partizan, on je to demantovao.
“Nisam podneo ostavku. Nastavljam da radim, koliko mogu”, rekao je Đurić za “Sportski žurnal”.
Đurić je svoje najbliže saradnice obavestio svoje najbliže saradnike da nije više u mogućnosti da se posveti svojim obavezama kao što je slučaj bio u prethodnom periodu. Zbog toga je predložio da njegove poslove preuzmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << potpredsednici Mile Jovičić, Ratomir Babić i Duško Jovanović. 

Mnogi su taj predlog protumačili kao Đurićevo napuštanje funkcije Partizana, ali po svemu sudeći, nije takav slučaj. 

“Na sednici Sekretarijata Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan predsednik kluba je obavestio Sekretarijat da zbog privatnih obaveza neće moći da se posveti radu kluba u meri i na način kao što je to bio slučaj u prethodnom periodu. Predsednik kluba je predložio, imajući u vidu blizak početak takmičarske sezone, obaveze i ambicije kluba, da potpredsednici kluba preuzmu poslove predsednika kluba. Sekretarijat je prihvatio izneti predlog, a predsednik kluba će učestvovati u radu organa kluba u skladu sa mogućnostima. Odluke Sekretarijata biće potvrđene na narednoj sednici Upravnog odbora kluba”, stoji u saopštenju Partizana. 

U saopštenju se, kada se bolje pogleda, nigde ne navodi da Đurić više nije predsednik kluba, ali sigurno je da će raspodela funkcija u redovima ‘crno-belih’ biti jasna posle sednice Upravnog odbora, za koju se još ne zna kada će biti održana. 

Podsetimo, Đurić je u januaru bio u pritvoru posle saslušanja povodom privatizacije Veterinarskog zavoda.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Đurić ipak nije podneo ostavku!?

Izvor: Press, 11.Feb.2014

Iako se u ponedeljak pojavila informacija da je Đurić napustio Partizan, on je to demantovao.. – Nisam podneo ostavku. Nastavljam da radim, koliko mogu – rekao je Đurić za "Sportski žurnal".. Đurić je obavestio svoje najbliže saradnike da nije više u mogućnosti da se posveti svojim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.