Đurić: Imamo validan ugovor sa Petkovićem!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2013, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Imamo validan ugovor sa Petkovićem!

Predsednik Partizana tvrdi da crno-beli imaju validan ugovor sa bivšim desnim bekom OFK Beograda.

Nepoštovanje i otimačina: Dragan Đurić  

Povodom transfera Marka Petkovića iz OFK Beograda u Crvenu zvezdu oglasilo se i predsednik Partizana Dragan Đurić, koji je podsetio da su crno-beli imali potpisan ugovor sa Romantičarima, ali da se posao izjalovio ne usled odluke igrača da ''iz ličnih razloga ne pređe u Humsku'', već zbog demonstracije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sile večitog rivala.

''Ugovor sa Petkovićem je validan, ovo je otimanje, sila i nepoštovanje'', istakao je ljutiti Đurić.

Podsećamo, čelnici Partizana su najavili da će povodom ovog slučaja konsultovati advokate, dok su na Karaburmi objavili da crno-beli nemaju osnova za tužbu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Đurić: Imamo validan ugovor sa Petkovićem!

Izvor: Dzungla.org, 30.Avg.2013

Predsednik Partizana tvrdi da crno-beli imaju validan ugovor sa bivšim desnim bekom OFK Beograda.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.