Đurđić: Malo je falilo da pređem u Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Nov.2012, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđić: Malo je falilo da pređem u Partizan

Siniša Mihajlović je opet „preskočio“ Nikolu Đurđića. Centarfor švedskog Helsingborga koji nemilosrdno trese mreže kako u Skandinaviji tako i u Ligi Evrope moraće da sačeka neku drugu priliku da debituje za Orlove.
Napadač je u izjavi za „Blic“ govorio o polusezoni provedenoj u Švedskoj gde je stigao na pozajmicu iz norveškog Haugesunda:
Iskreno, nisam se nadao da će sve ovako dobro proći posle mog dolaska na pozajmicu. Bio je to i mali rizik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ali se isplatilo. Drago mi je što sam uspeo tako brzo da se uklopim u novu sredinu, to nije uvek lako u fudbalu.
Za Đurđića je interesovanje pokazalo nekoliko evropskih klubova. Pored italijanskih velikana Milana, Rome i Udinezea, uz holandski Alkmar i engleski Fulam, posmatrali su ga i predstavnici turskog Bešiktaša.
Ipak, prošlog leta se spekulisalo o njegovom prelasku u Partizan
Postojala je mogućnost da pređem u Partizan i nikad se ne zna kako bi bilo da sam otišao tamo. Fudbal je takav da ne možeš da gledaš unazad i razmišljaš o nekim stvarima koje se nisu desile. Ko zna, možda se nekad u budućnosti i to desi – naglasio je Đurđić.
On će u Švedskoj ostati do sredine januara sledeće godine, a u ovoj je postigao 30 golova u svim takmičenjima.
Napadač nije hteo da govori o izostanku sa Mihajlovićevog spiska za duel sa Čileom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.