Đurđević u prvom napadu matirao lale, Patizan lider

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđević u prvom napadu matirao "lale", Patizan lider

Partizan je nastavio pobedničku seriju. U derbiju kola, u drugom kolu plej-ofa za šampiona, crno-beli su pobedili Vojvodinu 1:0 (1:0) i makar na dva sata preuzeli čelo Super lige Srbije od Crvene zvezde.

Zanimljivo, jedini gol na meču postignut je u prvom napadu. Leonardo je odlično prodirao po levoj strani, a Uroš Đurđević se našao na pravom mestu i u 33. sekundi obradovao više od 15.000 navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Humskoj. Bio je to 19. gol reprezentativca Srbije u šampionatu i tako se izjednačio na vrhu liste strelaca sa klupksim kolegom Brazilcom, Leonardom.

Malo ko je očkivao da će to biti i konačan rezultat, ali do kraja meča nije se menjao rezultat. Partizan je bio mnogo bolji u prvih 45 minuta, u nastavku, pogotovo u finišu "lale" su napadale, ali nije bilo prilike da se matira golman "parnog valjka" Filip Kljajić.

PROČITAJTE TOK MEČA!

1. minut - Utakmca je počela. Dobro popunjene tribine stadiona Partizana. Oko 15.000 gledalaca (ulaz je bio slobodan). GOOOL, već u 33. sekundi meča, Partizan vodi, strelac je Uroš Đurđević. Ovo je 19. gol mladog napadača crno-belih. Asistent je Leonardo.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Milenković, Munir, Radin, Kosović, Janković, Leonardo, Đurđević, Tavamba.

VOJVODINA: Lakićević, Planić, Puškarić, Antić, Paločević, Vukasović, Malbašić, Meleg, Knežević, Trujić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Đurđević u prvom napadu matirao "lale"

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2017

Partizan je nastavio pobedničku seriju. U derbiju kola, u drugom kolu plej-ofa za šampiona, crno-beli su pobedili Vojvodinu 1:0 (1:0) i nastavili "mrtvu trku" sa Crvenom zvezdom za titulu...Zanimljivo, jedini gol na meču postignut je u prvom napadu. Leonardo je odlično prodirao po levoj strani, a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.