Đurđević rešeta po Pirinejima, ali slaba je to uteha za Hihon! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđević rešeta po Pirinejima, ali slaba je to uteha za Hihon! (video)

Srbin u odličnoj formi, da li zaslužuje poziv Mladena Krstajića?

Fudbaleri Sportinga iz Hihona poraženi su u 23. kolu Segunde od Deportiva La Korunje na svom terenu sa 2:1.

Gosti su poveli već u sedmom minutu golom Bergantinosa, ali je nakon samo pet minuta stigao odgovor u vidu nekadašnjeg fudbalera Partizana Uroša Đurđevića.

Srpski napadač se odlično snašao u šesnaestercu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i doneo izjednačenje ekipi iz Hihona. Tako je Đurđević nastavio niz od četiri utakmice Segunde u kojima je postigao gol.

Pogodak možete pogledati OVDE.

Međutim, to nije mnogo vredelo domaćoj ekipi pošto je Santos postigao pobedonosni pogodak za Deportivo u 15 minutu susreta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Medeni januar Uroša Đurđevića - 4/4

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2019

Plej-of polako izmiče Sprtingu iz Hihona, ali sudeći po poslednjim partijama na Molinonu Uroš Đurđević bi možda svejedno mogao da sledeće sezone zaigra u Primeri. Uprkos nešto sporijem početku sezone na Pirinejima nekadašnji fudbaler Partizana se u poslednje vreme raspucao, pa je u sudaru...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.