Đurđević promovisan u Atini: Znam gde sam došao

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđević promovisan u Atini: Znam gde sam došao

Novi izazov - Liga šampiona

Sve se već zna: Partizanu sleduje 2.500.000 evra i 15 odsto od naredne prodaje. Olimpijakosu najbolji napadač Superlige iz prošle sezone. Urošu Đurđeviću ugovor na četiri sezone i prilika da se takmiči sa najboljima u Evropi.

"Dobro znam koliko je grupna faza Lige šampiona izazovno takmičenje, ali mi imamo dobar tim i daćemo sve od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sebe", rekao je Đurđević na zvaničnoj promociji u Atini.

I samo kratko o ciljevima u Olimpijakosu?

"Veoma sam srećan što sam ovde. Znam dobro gde sam došao. Olimpijakos je ogroman klub. Daću sve od sebe ne bi li usrećio naše navijače".

(FOTO: privatna arhiva)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PIREJ PRIČA O UROŠU ĐURĐEVIĆU: Ali i on je imao šta Grcima da poruči…

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2017

Uroš Đurđević sinoć je sleteo u glavni grad Grčke pod blještavilom bliceva, a danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Olimpijakosa.. . Đurđević je na promociji u Pireju, kao i uvek, bio kratak, sažet i jasan u svojoj prvoj izjavi kao fudbalera šampiona Grčke.. – Veoma sam srećan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.