Đurđević postigao jedini gol za Sporting (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđević postigao jedini gol za Sporting (VIDEO)

Nekadašnji fudbaler Partizana i prvi strelac Superlige Srbije Uroš Đurđević postigao je jedini gol za Sporting, koja je na svom terenu poražena od Saragose - 2:1 u 20. kolu Segunde.

Posle kornera za domaći tim u 18. minutu Đurđević se najbolje snašao u gužvi i matirao golmana gostiju. Bio je to vodeći pogodak za Sporting, ali su do kraja poluvremena fudbaleri Saragose preokrenuli rezultat i na kraju slavili.

Đurđević je letos stigao u redove španskog drugoligaša i ovo mu je tek drugi gol u šampionatu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Komentator u transu - Uroooš Đurđeviiić!!! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jan.2019

Bivši napadač Partizana postigao još jedan gol za Sporting Hihon, a komentator ga je doživeo na spektakularan način...U španskoj Segundi ovog vikenda igra se 20. kolo, a ekipa Sportinga iz Hihona poražena je danas na svom terenu od Saragose rezultatom 2:1...Napad domaćeg tima je i ovog puta predvodio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.