Đurđević najavio gol u finalu Kupa, da li i oproštajni u Partizanovom dresu?

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2017, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđević najavio gol u finalu Kupa, da li i oproštajni u Partizanovom dresu?

Uz Leonarda najbolji strelac Partizana i Superlige ima veliki motiv da u subotu u Humskoj zatrese mrežu Crvene zvezde.

Tandem Đurđević-Leonardo obeležio je proteklu sezonu u Superligi, i jedan i drugi su postigli po 24 pogotka, ali Đurđević tu ne želi da se zaustavi, već će učiniti sve da pruži golgeterski doprinos i u finalu Kupa protiv Crvene zvezde u subotu u Humskoj.

U prethodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duelu sa ''večitim rivalom'', na početku superligaškog plej-ofa, Uroš Đurđević se nije upisao u strelce, iako je Partizan savladao Zvezdu na Marakani sa 3:1. Imao je jednu stopostotnu priliku kada se našao oči u oči sa Manojlovićem, ali je golman Zvezde tada zaustavio njegov udarac. To može da mu bude i motiv više pred predstojeći duel sa crveno-belima.

''Ostao nam je još jedan korak, još jedan cilj koji smo zacrtali, a to je dupla kruna. Derbi kao i svaki derbi, za to ne treba dodatni motiv, jer je to posebna utakmica. Sigurno će biti dobra atmosfera, igra se na našem stadionu, očekujem istu podršku kao i protiv Mladosti.  Nadam da ću na tom meču završiti svoj golgeterski niz ove sezone'', poručio je Đurđević u izjavi za ''Glas Srpske''.

On je još jednom naglasio da je povratkom u srpski fudbal, odnosno dolaskom u Partizan napravio sjajan potez prošlog leta, ali mnogi se sada pitaju da li će se ovog leta opet otisnuti u inostranstvo, posle izvanredne sezone.



''Još nisam razmišljao o idućem koraku. Ima još finale Kupa, pa onda idem na Evropsko prvenstvo. Ima vremena za to'',
istakao je Đurđević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.