Đukić se izvinio Vučeliću, ostaje trener Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić se izvinio Vučeliću, ostaje trener Partizana

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izvinio se danas rukovodstvu kluba, na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem, i izrazio žaljenje zbog svojih komentara u sredstvima javnog informisanja.

U prostorijama FK Partizan danas je održan sastanak članova Odbora za hitna pitanja sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, prvim trenerom Miroslavom Đukićem i njegovim prvim pomoćnikom Goranom Pandurovićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Polazeći od poštovanja svih institucija FK Partizan, želje da naš klub bude dostojan svoje tradicije, a oni koji mu služe, nosioci i nastavljači njegove slave i uspeha, svi prisutni su izrazili uverenje da su organsko jedinstvo i međsobno uvažavanje suštinski element svake, a posebno sportske saradnje. U tom smislu, usled pogrešne percepcije određenih tokova u FK Partizan, a svestan načela podele nadležnosti, klupskih dužnosti i discipline, prvi trener je izrazio žaljenje i izvinjenje predsedniku kluba Miloradu Vučliću i članovima Upravnog odbora usled neprimerenih izjava datih u sredstvima javnog informisanja", navodi se u saopštenju Partizana.

U saopštenju se navodi da je Odbor za hitna pitanja istakao neophodnu potrebu za nastavljanjem dobre prakse održavanja autonomije rada sportskog, upravnog i administrativnog sektora i tesne saradnje uz svesrdno poštovanje i rad na unapređenju svih segmenata FK Partizan.

Ovo telo je i istaklo nadu u još bolje zajedničke sportske rezultate u budućnosti, čime je otklonjena dilema da će Đukić i naredne sezone voditi Partizan.

"Izražavajući potpuno jedinstvo Upravnog odbora i sportskog sektora Kluba, uz želju da u budućnosti sve Partizanove snage samo jačaju i sabiraju se, Odbor za hitna pitanja, na čelu sa predsednikom Kluba, ističe nadu u još bolje zajedničke sportske rezultate u budućnosti", piše u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.