Đukić saznao najgoru moguću vest pred utakmicu sezone!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić saznao najgoru moguću vest pred utakmicu sezone!

Nakon još jedne sjajne partije Zorana Tošića u crno-belom dresu za navijače Partizana i Miroslava Đukića stigla najgora moguća vest.

Strateg fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić definitivno neće moći da računa na Zorana Tošića u duelu sa vicešampionom Švajcarske, pošto je UEFA odbila žalbu crno-belih.

Junak Partizanovih pobeda nad Borcem, Skenderbegom i Radom propustiće utakmicu sa Jang bojsom zbog parnih žutih kartona iako su u Humskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << verovali da će UEFA "obrisati" javnu opomenu koju je Tošić zaradio u susretu sa prvakom Albanije.

Odgovor iz Niona bio je negativan što znači da crno-beli narednog četvrtka neće moći da računaju na pomoć Zorana Tošića, a to je ogroman hendikep za "Parni Valjak".

Zoran Tošić je u velikom stilu završio prethodni takmičarski ciklus jesenjeg dela sezone, a na večerašnjoj utakmici sa Radom dokazao je da mu forma ide uzlaznom putanjom.

Ostaje da se vidi kako će Đukić pripremiti utakmicu u kojoj neće moći da računa na Bambija, a u kojoj bi Partizan mogao da overi plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.