Đukić: Umorni smo, biće rotacija...

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Umorni smo, biće rotacija...

Trener Partizana pred gostovanje u rodnom gradu...

Trener Partizana Miroslav Ðukić pred utakmicu protiv Mačve u Šapcu u 16. kolu Superlige, ističe da njegova ekipa oseća umor, ali i da opreznija i iskusnija čeka gostovanje s obzirom na dešavanja na prošlonedeljnom meču u Čačku.

"Umorniji smo, ali iskusniji za Čačak. Intenzitet >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mora da bude adekvatan. U Superligi nema lakih protivnika, mora da se igrati u kontinuitetu".

Đukić je skrenuo pažnju na momenat utakmice u Šapcu, jer dolazi posle duela sa albanskim Skenderbegom u Ligi Evrope...

"Najteže su utakmice posle Evrope. Biće teško u Šapcu, ali trebaju nam tri boda".

Kadrovska situacija u crno-belom taboru nije idealna jer se nekoliko igrača žali na povrede.

"Mitrović je imao jedan udarac u članak, Ožegovića muči zadnja loža, Suma je i dalje van stroja. Biće rotacija, na beku verovatno. Videćemo na treningu ko će biti i koliko svež", rekao je Ðukić.

Prioritet svih prioriteta – Everton! Novi ugovor za najvećeg Srbina u Partizanu

Strateg kluba iz Humske osvrnuo se i na emocije prema rodnom gradu u kome će sutra biti gost...

"Uvek ima emocija protiv bivšeg kluba, ali ja sam profesionalac. Neće biti slično kao u prvom meču. U Šapcu će biti mnogo teža utakmica. Ivica Kralj je veliko ime Partizana, Mačvu je vratio tamo gde pripada. Očekujem pun stadion, Šabac to zaslužuje kao grad. Stadion je ušuškan, nema atletsku stazu... Igrao sam tamo u jednoj kup utakmici protiv Partizana, za mene će biti zanimljiv meč".

Trener Partizana je imao samo reči hvale za Brazilca Evertona Luiza.

"Everton je primer odnosa prema obavezama i utakmicama. On ne zna da li je Bačka ili Mančester na suprotnoj strani. Njega svako želi u svojoj ekipi", zaključio je Ðukić.

Utakmica između Mačve i Partizana igra se u nedelju od 13 sati u Šapcu.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Đukić: Biće emotivno za mene u Šapcu

Izvor: RTS, 04.Nov.2017

Trener fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić, pred utakmicu protiv Mačve u Šapcu u 16. kolu Superlige, ističe da njegova ekipa oseća umor, ali i da opreznija i iskusnija čeka gostovanje s obzirom na dešavanja na prošlonedeljnom meču u Čačku. Sussret između Mačve i Partizana igra...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.