Đukić: U revanšu će Videoton biti pod pritiskom

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2017, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: U revanšu će Videoton biti pod pritiskom

Na praznom stadionu u Humskoj Partizan u prilično lošem meču Partizan nije uspeo da stekne prednost, ali nema ni zaostatak u odnosu na Videoton uoči revanša poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener crno-belih Miroslav Đukić sumirao je utiske posle utakmice, ali ni njemu nije najjasnije zbog čega srpski šampion nije bio na prepoznatljivom nivou.

- Zaista spor ritam meča... Nismo nametnuli našu igru, da li je to strah od greške ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << to što je protivnik bio zatvoren... Nismo ostvarili pas igru, pokušali smo preko Saleta (Saša Ilić), da dobijemo konekciju između špiceva, a ostaje nam još tih 90 minuta u gostima - kazao je Đukić, a prenosi Mondo.

Revanš je na programu za sedam dana.

- Tamo će i Videoton morati da igra drugačije, biće sigurno više prostora, a mi moramo da povežemo igru između linija u veznom redu. Verovatno ćemo tamo biti slobodniji, bez straha, a oni će imati pritisak koji ćemo mi iskoritisti - objansio je trener Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.