Đukić: Spartak bitan, ali sve misli u Surdulici

Izvor: N1 televizija, 16.Maj.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Spartak bitan, ali sve misli u Surdulici

Trener Partizana Miroslav Đukić govorio je za medije pred meč protiv Spartaka u četvrtak u poslednjem kolu Superlige Srbije, ali se osvrnuo i na finale Kupa, koje crno-beli igraju u Surdulici protiv Mladosti iz Lučana 23. maja.

Klub iz Humske ove sezone nije uspeo da osvoji šampionsku titulu, ali ima priliku da sezonu završi sa trofejom sledeće srede.

"Protiv Spartaka igramo bitnu utakmicu, ali sve misli su usredsređene ka finalu jer u Surdulici staje cela >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sezona i svi smo koncentrisani na nju", rekao je Đukić.

Spartaku će u četvrtak u Humskoj utakmica biti važna zbog plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope, dok Partizan nema takmičarskih motiva.

"Spartak će biti motivisan sa željom da zadrži treće mesto. Mi imamo pobedničke ambicije jer je uvek želja Partizana da pobeđuje. Sve govori da ćemo videti dobru fudbalsku predstavu", dodao je Đukić.

Partizan je tražio i da se finale Kupa izmesti iz Surdulice, ali predlog nije usvojen.

"Jedini problem je što imamo veliki broj navijača koji neće moći da dodje tamo i udje na stadion jer je kapacitet 3.500 mesta. Šteta zbog fudbala, ali sam siguran da će biti vrhunski organizovano", kazao je Đukić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić: Spartak bitan, ali misli su u finalu Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2018

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić kaže da pobedom nad subotičkim Spartakom želi da završi takmičenje u Superligi, ali da su sve misli usmerene na finale Kupa protiv lučanske Mladosti..."Spartak hoće da zadrži treće mesto, ali ambicija Partizana je uvek pobeda, pogotovo na svom stadionu....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.