Đukić: Ponosan sam, nećemo se ovde zaustaviti

Izvor: RTS, 24.Nov.2017, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Ponosan sam, nećemo se ovde zaustaviti

Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je nakon pobede nad ekipom Jang Bojs da je ponosan na svoje igrače, koji su "heroji Partizana", kao i da su pokazali da grupna faza Lige Evrope nije limit.
"Želim da čestitam svojoj ekipi na vrhunskoj borbenosti, na karakteru, odigrali su sjajnu utakmicu, oni su pravi heroji ove večeri. Svi zajedno uspeli smo da ostvarimo veliki uspeh i da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizan plasiramo u dalju fazu takmičenja. Ovo je zaista veliki uspeh i ovi momci su to zaslužili", izjavio je Đukić nakon meča.

Đukić je dodao da se niko u klubu neće zadovoljiti samim plasmanom u nokaut fazu.
"Ne samo ja, nego Partizan, Partizan ne može ovde da se zaustavi, Partizan uvek ima maksimalne ambicije i ovi momci su željni uspeha", rekao je Đukić.
Đukić je takođe naglasio da su igrači nadomestili izostanak Tošića kao i da u poslednjem kolu žele da dođu do prvog mesta u grupi
"Pokazali smo da smo ekipa, kada nema Tošića, pojavi se Janković, pojavi se Tavamba. Milina je raditi sa njima, mislim da nemaju plafon, da mogu mnogo više. Ponosan sam na njih, zaista je zadovoljstvo sa njima raditi. Idemo na pobedu u Kijevu, a ne na izlet. Partizan svuda mora da ide na pobedu, to je u krvnoj slici Partizana", rekao je Đukić. 
Poslednja utakmica grupne faze takmičenja igra se 7. decembra u kojoj je Partizan gost u Kijevu ekipi Dinama. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.