Đukić: Partizan ima obavezu da bude šampion

Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2017, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Partizan ima obavezu da bude šampion

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đikić izkavio je da će njegov klub iskoristiti duel sa Vojvodinom kako bi unapredio svoju igru.

Derbi 20. kola Superlige igra se u nedelju od 15 časov.

"Očekuje nas duel sa ozbiljnom, dobrom ekipom, koja u ovom trenutku nema željene rezultate. Mi je veoma poštujemo i znamo da uvek dolaze motivisani na JNA. U prvom delu smo pobedili tamo, bilo je teško, a mislim da ćemo i ovde morati da se namučimo da bismo ih savladali", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kazao je Đukić i dodao:

"Činjenica da su promenili trenera je jedan ekstra motiv gde igrači pokušavaju da ubede novog trenera da im je mesto u timu i jasno je da će biti veoma motivisani." 

 Partizan je trenutno drugi na superligaškoj tabeli, dok je Vojvodina šesta.

"Ne smemo da se opuštamo. Treba da rastemo, da se poboljšavamo, a verujem da ova ekipa ima dosta prostora za napredak. Ako hoćete da budete šampion, a Partizan ima tu obavzu, morate da u domaće mečeve ulazite tako da kad protivnik shvati da nema šta da traži. Uz pomoć naše publike treba da napravimo neosvojivu tvrđavu. S jedne strane smo skinuli teret moranja u evropskim utakmicama i možemo da se okrenemo ligi, popravimo situaciju i da čekamo kiks večitog rivala'', izjavio je Đukić.

Upitali su novinari prvog stratega crno-belih i o povredi Marka Jankovića.

''Njegova povreda je došla u lošem trenutku jer je bio u usponu forme, sad opet mora da se vraća na početak. Nadam se da će se što pre oporaviti, ali nisam siguran da će moći do Zvezde. Spremni su i Miletić i Vulićević, to su pozitivne stvari. Treba da imamo defanzivu čvrstinu koja nam dozvoljava da rastemo i u tom ofanzivnom delu",zaključio je Đukić.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.