Đukić: Olako smo primali golove

Izvor: RTS, 13.Avg.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Olako smo primali golove

Trener Partizana Miroslav Đukić smatra da su "crno-beli" olako primili golove u meču sa Voždovcem i da nisu uspeli ni u jednom trenutku da pronađu svoju igru.
Fudbaleri Partizana izgubili su na svom stadionu od Voždovca na svom terenu sa 3:1 u četvrtom kolu Superlige Srbije. 

"Prvi gol, odmah posle našeg datog je na nas veoma loše uticao. Ekipa je izgubila samopouzdanje. Ne mogu da budem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zadovoljan stavom kojim je ekipa ušla u meč. Poveli smo, ali kasnije ni u jednom momentu nismo našli našu igru", rekao je Đukić.
On kaže da je njegov tim delovao mnogo bolje u drugom poluvremenu, ali da je bilo izuzetno teško vratiti se u meč.
"U prvom poluvremenu nismo uspeli da se vratimo u igru, u drugom je bilo znatno bolje. Međutim, protiv ovakvog protivnika, koji vas hvata na kontre zaista je bilo teško, nismo uspevali da nađemo pas... Imali smo šanse, nismo ih iskoristili. Možda su i neki golovi koju su poništeni bili regularni, ali ne vredi plakati za onim što je prošlo", ocenio je Đukić.
Partizan je poveo u sedmom minutu, ali je Voždovac već u narednom izjednačio posle velike greške golmana Filipa Kljajića.
"Greške su sastavni deo fudbala, primili smo zaista olako golove, to je najbolnije. Da biste pobedili, ne možete da poklanjate i primate olako golove", rekao je Đukić.
Na novinarsku konstataciju da su meč obeležile sudijske greške, Đukić je rekao: "To je prošlost, ne možemo promeniti ništa, rezultat stoji. Moramo da ispravimo greške koje smo imali".
Večerašnji meč u Humskoj obeležila je i povreda Nebojše Kosovića, ali trener Partizana nije mogao ništa konkretno da kaže o kakvoj povredi je reč.
"Dobio je udarac u koleno, možda i malo izvrnuće, još nismo sigurni", rekao je on.
Partizan u narednom periodu očekuje težak raspored, prvo gostuje Vojvodini, a potom igra protiv Videotona prvi meč plej-ofa za Ligu Evropa.
"Svaki meč je težak, nema slabog protivnika, mi nismo ni od koga bolji dok to ne pokažemo na terenu", rekao je Đukić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stolica: Fudbal ne treba da gravitira samo oko Zvezde i Partizana

Izvor: RTS, 13.Avg.2017

Trener Voždovca Ilija Stolica smatra da je njegova ekipa pokazala da fudbal može da se igra i u drugim klubovima, a ne samo u Crvenoj zvezdi i Partizanu. . Voždovac je napravio veliko iznenađenje u četvrtom kolu Superlige...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.