Đukić: Nemam zamerke, mi odlučujemo našu sudbinu

Izvor: RTS, 20.Okt.2017, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Nemam zamerke, mi odlučujemo našu sudbinu

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić, nakon remija u Albaniji protiv Skenderbega (0:0) u Ligi Evrope, igru svog tima ocenio je "četvorkom" i poručio da crno-beli u svojim rukama drže prolaz u narednu rundu.
"Bila je teška i tvrda utakmica, dosta izjednačena. Imali smo mnogo zrelih šansi u drugom poluvremenu, ali je nerešen ishod realan. Mojim igračima nemam šta da zamerim, već samo pohvalim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za zalaganje", rekao je Đukić na konferenciji za medije posle utakmice u Elbasanu.

Na pitanje da oceni igru Partizana od jedan od pet, Đukić je dao "četvorku".
"Skenderbeg je ekipa koja defanzivno odlično stoji i neće nikome biti lako protiv njih. Nisu me iznenadili, znali smo kako igraju i da traže brze kontre. Meč je bio defanzivan, pa ni napadači nisu uspeli da se nametnu", smatra Đukić.
Partizan je treći u B grupi sa dva boda iz tri meča, koliko ima Skenderbeg, jedan manje od Jang Bojsa, dok je kijevski Dinamo prvi sa sedam poena.
"Dosta ujednačena grupa. Možemo da igramo protiv svakog, sa svima smo bili egal, niko nas nije nadigrao. Kući ćemo odlučivati našu sudbinu o opstanku u Evropi i protiv Skenderbega i protiv Jang Bojsa. To je veoma pozitivno za nas, sa te dve pobede bi napravili veliki korak", zaključio je Đukić.
U četvrtom kolu Lige Evropa, Partizan dočekuje Skenderbeg, a Jang Bojs ekipu Dinama. Ti mečevi su na programu 2. novembra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.