Đukić: Ne opet u ludilo

Izvor: Mondo, 23.Sep.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Ne opet u ludilo

Trener Partizana očekuje da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Rada bude mirnija i da iskoristi šanse koje bude stvorila.

"Još jedna u nizu teških utakmica... Očekuje nas još jedna ekipa koja će pokušati da se odbrani i da nas ugrozi iz kontranapada", izjavio je Miroslav Đukić na konferenciji za novinare uoči 11. kola Superlige.

Crno-beli su u sredu odigrali 1:1 sa Napretkom u Humskoj, a u nedelju uveče na Banjici imaće naglašen imperativ >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pobede, pošto za vodećom Crvenom zvezdom već zaostaju pet bodova.

"Očekujem da ekipa reaguje i da bude mirnija što se tiče ofanzive, da stvorimo više prilika i da damo golove... U prošloj utakmici smo ušli u ludilo. Nismo bili mirni u završnici i nismo uspeli da iskoristimo šanse", rekao je trener šampiona.

Posle Rada sledi drugo kolo Lige Evrope, u okviru koga u Humskoj 1 gostuje favorit grupe, Dinamo iz Kijeva.

"Ta utakmica je u četvrtak, a da biste odigrali dobro u četvrtak, morate da odigrate dobro i u nedelju. Sve je to povezano. Sigurno da igrači neće razmišljati o Dinamu, već o tome da savladamo Rad i da se vratimo na pobednički kolosek", jasan je Miroslav Đukić.

On je kao igrač proveo dve godine u Radu, između nastupa za svoj matični klub Mačvu i odlaska u Deportivo La Korunja.

"Mnogo je lepih uspomena. Sa (trenerom Rada, Gordanom) Petrićem sam radio u Partizanu pre 10 godina. Biće mnogo emocija, ali nama trebaju tri boda i to je najbitnije u ovom momentu".

Trener Partizana neće moći da računa na povređene Zorana Tošića i Nemanju Miletića, dok će Sejduba Suma biti u konkurenciji za tim. Đukić nije želeo da kaže ko će na Banjici zameniti Tošića, dok je za Nemanju Antonova rekao da je "prirodna zamena" za Miletića.

Što se tiče situacije na tabeli...

"Ima još mnogo da se igra. Treba da se koncentrišemo da popravimo našu igru u napadu i na tome insistiramo... Ne razmišljamo o tih pet bodova prednosti koje ima Zvezda".

Utakmica Rada i Partizana počinje u 19 časova.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

ĐUKIĆ PRED GOSTOVANJE PARTIZANA RADU: Da budemo mirniji u napadu

Izvor: Kurir, 23.Sep.2017

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Rada biti mirnija u napadu i da će iskoristiti šanse koje stvori.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.