Đukić: Čuda su moguća, ako verujete u njih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2017, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Čuda su moguća, ako verujete u njih

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da veruje u čudo i da njegov tim može protiv Olimpijakosa u revanšu da nadoknadi poraz iz Beograda (3:1).

"Partizan je u istoriji pravio mnoga čuda, ako verujete u njih ona su moguća. Treba sanjati da bi se čuda desila. Moramo da stavimo do znanja da želimo samo pobedu, iako je ispred nas ozbiljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rival", rekao je Đukić pred polazak u Atinu na aerodromu Nikola Tesla.

Đukić je dodao da crno-beli ne idu u Atinu sa belom zastavom i na sunčanje, a ulogu favorita prepustio je Olimpijakosu.

"Opterećenje je na njima, dok mi želimo da napravimo pozitivan rezultat. Hoćemo da pobedimo i pokažemo da možemo ravnopravno da igramo sa njima".

Prema njegovim rečima recept za dobar rezultat je igra iz prvog poluvremena u Beogradu.

On je poručio da je Leonardo da Silva Souza povređen i da zbog toga ne ide u Atinu.

"Leonardo ima problem sa mišićem, a nespreman igrač nema šta da traži u ovako velikom meču. Nećemo da rizikujemo", rekao je Đukić, dodavši da je Sejduba Suma prirodna zamena za Leonarda u slučaju odlaska Brazilca.

Utakmica između fudbalera Olimpijakosa i Partizana igra se sutra od 20.45 na stadionu Jorgos Karaiskakis.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.