Đoković: Navijam za Partizan kad ne igra protiv Zvezde VIDEO

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 22:16

Đoković: Navijam za Partizan kad ne igra protiv Zvezde VIDEO

Prvi teniser sveta Novak Đoković uživo posmatra utakmicu košarkaša Partizana i Monaka.

Zajedno sa njim je njegov sin Stefan koji veoma žustro bodri ekipu crno-belih.

Đoković je u društvu svog sina veće jednom pratio Partizan, i to na utakmici u Beogradu, kada su crno-beli igrali protiv Olimpijakosa.

"Jeste ja navijam za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan na ovoj utakmici, i uvek kada ne igra protiv Crvene zvezde, moj sin Stefan je veliki navijač Partizana, došli smo da uživamo u dobroj atmosferi i nadamo se da će Partizan pobediti. Veliki sam ljubitelj košarke i gledam uvek utakmice Partizana i Zvezde, da li uživo ili preko TV-a.", rekao je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVAK OTVORIO DUŠU: Otkrio da li navija za Partizan kada ne igra Zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023

Najbolji teniser sveta bez dileme...Novak Đoković gleda meč košarkaške Evrolige između Monaka i Partizana iz prvog reda, dok njegov sin Stefan iz sve snage navija za crno-bele...Sa druge strane, najbolji teniser sveta je objasnio kakav je njegov navijački stav kada gleda Partizan, s obzirom na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.