Đerlek zvanično u Partizanu; Iliev: Veliki talenat

Izvor: B92, 28.Apr.2017, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đerlek zvanično u Partizanu; Iliev: Veliki talenat

Partizan zvanično je potpisao ugovor sa Arminom Đerlekom, za koga sportski direktor Ivica Iliev kaže da je jedan od najvećih talenata u poslednjoj deceniji.

"Veliko je zadovoljstvo da smo posle mnogo muka i dužeg perioda uspeli da ga dovedemo i izuzetno sam ponosan na to. Očekujemo da bude uspešan, najmanje onoliko koliko smo se mi trudili da ga dovedemo".

Ne želim da stavljam veliki teret na njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << leđa, ali radi se o izuzetnom talentu, jednom od najvećih u poslednjoj deceniji", rekao je Iliev za TV Partizan.

Đerlek ima 17 godina, a sa Partizanom je potpisao profesionalni ugovor na tri godine.

"Ovo je put kojim smo krenuli i kojim ćemo ići, a to je jačanje naše baze, naše škole koja je srce i stub kluba", kazao je Iliev.

Doskorašnji fudbaler OFK Beograda rekao je da mu se dolaskom u Partizan ispunio dečački san.

"Ispunio sam dečački san. Došao sam u najveći klub u Srbiji i stvarno mi je drago zbog toga. Uvek ću davati maksimum i truditi da opravdam poverenje", rekao je Đerlek.

Pored njega, Partizan je potpisao ugovore sa još trojicom mladih fudbalera OFK Beograda Lazarom Nikolićem, Vukašinom Jovkovićem i Nikolom Lakševićem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đerlek zvanično u Partizanu, Iliev: Izuzetan talenat

Izvor: RTS, 28.Apr.2017

Fudbalski klub Partizan zvanično je potpisao ugovor sa dosadašnjim igračem OFK Beograda Arminom Đerlekom, za koga je sportski direktor Ivica Iliev rekao da je jedan od najvećih talenata u poslednjoj deceniji. . ."Veliko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.