Đerlek posle eliminacije Crnogoraca: Trakai - čvrsta ekipa, slična Rudaru

Izvor: BKTV News, 20.Jul.2018, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đerlek posle eliminacije Crnogoraca: Trakai - čvrsta ekipa, slična Rudaru

Armin Đerlek ispunio je sve zadatke koje je pred njega postavio stručni štab Partizana i ostavio korektan utisak na debitantskoj utakmici u evropskim takmičenjima.

"Ušli smo opuštenije u utakmicu zato što smo pitanje pobednika ovog dvomeča rešili u prvom meču. Dali smo gol na vreme, do poluvremena udvostručili vođstvo i mirno priveli utakmicu kraju", rezimirao je drugi meč sa Rudarom mladi Pazarac. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Imali ste par dobrih situacija za gol, ostaje li žal što niste ušli u društvo strelaca?

"Drugi deo prošle sezone, kao i početak aktuelne je takav. Nikako da probijem led, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje."

Da li vas raduju dve lagane pobede na početku sezone?

"Sigurno da nam dosta znače na samopouzdanju, već za vikend imamo premijeru u domaćem prvenstvu u Surdulici. Okrećemo se ka Radniku."

Na evropskoj sceni sledeći rival su Litvanci. Kakav je vaš prvi utisak?

"Čvrsta ekipa, možda i nalik ovoj, očekujem da će se Trakai braniti i igrati na kontru", naglasio je mladi fudbalski kreator.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.