Đerlek: Da nije ozbiljno, bilo bi smešno

Izvor: B92, 11.Jan.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đerlek: Da nije ozbiljno, bilo bi smešno

Trener Partizana Zoran Mirković na početku zimskih priprema neočekivano ne može da računa na mladog Armina Đerleka.

Dok je odsustvo Rikarda Gomeša bilo planirano jer je Brazilac dobio dozvolu da dođe dan kasnije, a Marko Janković i Svetozar Marković su odsutni zbog povreda, Đerleka su sprečile varičele.

"Da nije ozbiljno, bilo bi smešno", uz osmeh i setu u glasu poručuje Armin iz rodnog Pazara, "Baš mi je bilo teško što nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio na okupljanju, baš sam se radovao, ali eto... Javljaju se igrači, pitaju kako sam – Bambi, Sveta i drugi. Dešavaju se i gore stvari, pa prođe sve... Eto mene brzo sa ekipom, pa u nove izazove".

Momak rođen na leto 2000. godine je ove sezone postigao jedan gol na 15 utakmica u dresu Partizana, i to u Kupu Srbije.

"Ovome se baš nisam nadao, ali šta da radim, moram da se priviknem na situaciju i strpljivo čekam da sve prođe. Dobio sam ih pre sedam dana i skoro i da kraste više nemam, ali postoji ne samo tačan vremenski period, već i period inkubacije zbog virusa koji je u telu, pa moram da budem obazriv. Stalno sam u kontaktu sa našim klupskim doktorom Ilijom Rosićem i sve se dogovaramo. Već sledeće nedelje bih trebao na kontrolu. A kako sam dobio? Od bratanca. Igra se Soni, razne igrice, nije baš da je preterano zanimljivo, dosta se i odmaralo pre ovoga".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.