Đemba Đemba napustio Partizan

Izvor: B92, 23.Dec.2013, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đemba Đemba napustio Partizan

FK Partizan i Erik Đemba Đemba sporazumno su raskinuli ugovor nakon samo nekoliko meseci saradnje.

Kamerunac je letos stigao u Humsku kao veliko pojačanje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali osim dvomeča sa Ludogorecom, nije prožio ništa od očekivane igre.

Ono što u Humskoj Đembi Đembi nisu mogli da oproste je bezvoljnost u igri u domaćem šampionatu, pa je s obzirom na najveću platu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << logičan potez bio raskid saradnje. Crno-beli su već našli zmaenu, pre nekoliko dana stigao je Nikola Drinčić.

Đemba Đemba je ime stekao prelaskom iz Nanta u Mančester Junajted 2003. godine, ali se nije proslavio na Old Trafordu tokom dve sezone. Sa Kamerunom je osvojio Kup afričkih nacija I bio učesnik Mundijala 2002. godine.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đemba Đemba napustio Partizan

Izvor: B92, 23.Dec.2013

FK Partizan i Erik Đemba Đemba sporazumno su raskinuli ugovor nakon samo nekoliko meseci saradnje...Kamerunac je letos stigao u Humsku kao veliko pojačanje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali osim dvomeča sa Ludogorecom, nije prožio ništa od očekivane igre...Ono što u Humskoj Đembi Đembi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.