Đemba Đemba: Ne znam da li ostajem

Izvor: B92, 22.Jul.2013, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đemba Đemba: Ne znam da li ostajem

Erik Đemba Đemba rekao je po dolasku u Beograd, da još ne zna da li će ostati, i da će se u naredna "dva-tri dana" znati da li će potpisati ugovor s Partizanom.

"Partizan je veliki klub, znam to odavno. Videćemo šta će biti u naredna dva-tri dana. Nadam se da ću ostati", rekao je Đemba Đemba novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

"Mogu da doprinesem Partizanu svojim iskustvom, ali u fudbalu ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ništa da se prognozira. U fudbalu si jedan dan dole, jedan dan gore. Bitno je igrati Ligu šampiona, ali znam da Partizan želi da bude i šampion. Zato sam i došao", rekao je Đemba Đemba.

Niko od zvaničnika Partizana nije dočekao Đembu na aerodromu gde je bio Voja Dragović, predstavnik menadžerske agencije.

Partizan će inače u sredu protiv Širaka biti jači i za Bugarina Ivana Ivanova kome je propao transfer u Bazel i biće na raspolaganju treneru Rašoviću.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đemba Đemba: Ne znam da li ostajem

Izvor: B92, 22.Jul.2013

Erik Đemba Đemba rekao je po dolasku u Beograd, da još ne zna da li će ostati, i da će se u naredna "dva-tri dana" znati da li će potpisati ugovor s Partizanom..."Partizan je veliki klub, znam to odavno. Videćemo šta će biti u naredna dva-tri dana. Nadam se da ću ostati", rekao je Đemba Đemba...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.