ĐURIĆ: LEPO JE ZIMOVATI NA PLUS DESET

Izvor: Kurir, 12.Dec.2011, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐURIĆ: LEPO JE ZIMOVATI NA PLUS DESET

Nećemo se zaustaviti. Puni smo optimizma, kaže predsednik crno-belih

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić rekao je na Novogodišnjem koktelu u Sportskom centru Teleoptik da će crno-beli nastaviti dominaciju na domaćim terenima i u 2012.

"Nećemo se zaustaviti. Puni smo optimizma. Prošle sezone osvojili smo četvrtu uzastopnu titulu, a tome dodali i nacionalni Kup. Nama spoljna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << temperatura ni u novoj godini neće padati ispod deset stepeni, a na neki način smo preselili Srbiju u tople krajeve", rekao je, očigledno dobro raspoloženi Đurić.

Partizan je jesenji deo prvenstva završio sa deset bodova više od večitog rivala Crvene zvezde. "Uspešno smo i u ovoj sezoni prešli pola puta ka novim trofejima, a očigledno je da mnogima smetaju nasi uspesi. Mi nismo zabrinuti, jer se bavimo samo sobom, a svi ovi uspesi nas dodatno motivišu", rekao je Đurić.

On je istakao da je jedina "mrlja" u 2011. loš rezultat u evropskim takmičenjima. "Nismo ostvarili ciljeve u Evropi ove sezone, ali smo nakon teških trenutaka i poraza od Genka i Šamroka pokazali svu svoju snagu na domaćem terenu", rekao je Đurić.

On je rekao da je klub u jesenjem delu šampionata afirmisao nekoliko mladih i talentovanih igrača.

"Znamo svoje ciljeve, a to je da se održimo u vrhu srpskog fudbala i da Evropi predstavimo sav svoj talenat", poručio je Đurić.

Koktelu su prisustvovali bivši i sadašnji asovi crno-bele porodice među kojima i Nenad Bjeković, Ivica Kralj, Duško Vujošević, Predrag Manojlović, kao i generalni sekretar FSS Zoran Laković, političar Rasim Ljajić i glumci Bora Todorović i Nenad Jezdić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.