ĐURIĆ ISPROZIVAO IGRAČA I KLUB: Svi dovode pojačanja, samo ih Partizan izmišlja u Severnoj Koreji

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 12:34

ĐURIĆ ISPROZIVAO IGRAČA I KLUB: Svi dovode pojačanja, samo ih Partizan izmišlja u Severnoj Koreji

Izraelac prvi na udaru.

Bivši predsednik FK Partizana, Dragan Đurić, kritikovao je aktuelno rukovodstvo crno-belih, ali i iskusnog Bibrasa Natha.

Đurić je najpre prokomentarisao izjavu Izraelca i njegovo mišljenje da klub iz Humske ima "jedan odsto šanse da osvoji titulu".

- Tragedija je što Natho nešto priča. Čovek ima 45-46 godina, stariji je od mene. Došao je tu iz Izraela da on govori Partizanovim klincima da neće osvojiti titulu. Sve je jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad je on jedan od glavnih igrača, onda možete da zamislite kakav je to tim - rekao je Đurić za "Informer" o 35-godišnjem Nathu.

Onda se osvrnuo i na stanje u klubu, što se pojačanja tiče.

- Kako i da osvoje titulu kad se ne pojačavaju? Svi dovode nekog, Zvezda, Čukarički, Vojvodina, samo Partizan izmišlja nekakva pojačanja iz Severne Koreje ili drugih liga iz Afrike. Katastrofa - bez dlake na jeziku zbori Đurić.

Poručio je da su čelnici glavni krivci za to što je klub osvojio samo dve titule u poslednjih devet godina.

- Ljudi koji vode klub nisu u stanju da plate struju, a onda bi neki igrač trebalo da im poveruje da će mu redovno isplaćivati platu? Pa, gde to ima!? Žao mi je što država dopušta propast i neće da se umeša. Ako prođe još malo vremena, tu ni država neće moći da pomogne. Ova uprava funkcioniše kao da joj je cilj da uništi Partizan - zaključio je Đurić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.