ĐURĐEVIĆ NASTAVLJA DA REŠETA: Uroš zabio i Espanjolu, Srbin ubedljivo najbolji strelac lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 22:29

ĐURĐEVIĆ NASTAVLJA DA REŠETA: Uroš zabio i Espanjolu, Srbin ubedljivo najbolji strelac lige

Nekadašnji napadač Partizana u sjajnoj formi.

Srpski fudbaler i bivši napadač Partizana Uroš Đurđević je ponovo postigao gol za ekipu Sporting Hihona ovoga puta u remiju sa Espanjolom 1:1 (1:1).

Embarba je u 12. minutu doveo Espanjol u vođstvo, a jedanaest minuta kasnije Đurđević je svojim golom na asistenciju Garsije postavio konačan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultat.

Sporting se ovim remijem učvrstio na petom mestu sa 47 bodova, a Espanjol ima šest bodova više na drugoj poziciji na tabeli.

Na listi strelaca, Đurđević vodi sa 17 golova, ispred Raula de Tomasa iz Espanjola sa 15, a Sadik je treći sa 13 postignutih golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA PONOVO POGODIO: Hihon remizirao, a Srbin drži prvo mesto na listi strelaca!

Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2021

Srbin pogodio za važan bod! U okviru 27. kola La lige 2 fudbaleri Hihona odigrali su nerešeno sa Espanjolom, rezultat je bio 1:1(1:1). Gosti su bolje otvorili meč i poveli su u 12. minutu, a strelac pogotka bio je Embarba. Nisu dugo gosti imali prednost, pošto je nakon 9 minuta izjednačenje svojoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.