Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐURĐEVIĆ ‘MATERACI’: Napadač Partizana glavom srušio ‘niškog gorostasa’ (VIDEO)

Velike tenzije su učinile svoje već na samom početku utakmice.
Najbolji fudbaler Partizana, Uroš Đurđević, rizikovao je mnogo veće posledice od onih koje su se desile.
Posle jednog duela na strani terena koji brani domaći tim, Đurđević je glavom u telo udario Radoša Bulatovića, ne prevelikim intenzitetom, ali je defanzivac Radničkog završio na zemlji.
Iako ovaj potez nije bio deo igre, sudija Široki je rešio da poštedi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << napadača crno-belih iako su fudbaleri Radničkog insistirali na kartonu.
Potez kapitena mlade reprezentacije Srbije je mogao da dosta utiče na dalji tok meča, ali se situacija brzo smirila u uzavreloj atmosferi u Nišu.

(Izvor: YouTube/AmVideoS7)
The post ĐURĐEVIĆ ‘MATERACI’: Napadač Partizana glavom srušio ‘niškog gorostasa’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je Široki progledao kroz prste Đurđeviću? (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2017

Nepromišljen potez napadača Partizana već na startu meča sa Radničkim iz Niša. Sudija Zoran Široki odlučio je da zadrži kartone u džepu...Utakmica u Nišu mogla bi da bude odlučujuća u borbi za titulu, a već na samom startu meča zabeležena je situacija o kojoj će se polemisati...Najbolji...

Nastavak na Sportske.net...

SLS PLEJ-OF: Partizan slavio u Nišu, još jedan bod i titula (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017

U vrelom ambijentu stadiona u Nišu, crno-beli su upisali veoma bitan trijumf.. . Partizan je porazio rezultatom 3:1 Radnički.. Kada je bilo veoma bitno, zablistali su Uroš Đurđević i Leonardo.. Prvo poluvreme je počelo veoma žustro, sve vreme je sudija Zoran Široki držao meč u rukama ali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.