ĐUKIĆ PRED DOLAZAK ČUKARIČKOG: Ne razmišljamo o OSVETI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆ PRED DOLAZAK ČUKARIČKOG: Ne razmišljamo o OSVETI! (FOTO)

Utakmica 32. kola Superlige Srbije igra se u Humskoj (nedelja, 19).

Posle poraza u prvom meču polufinala Kupa Srbije od Čukaričkog (izveštaj pročitajte OVDE), fudbaleri Partizana u 32. kolu Superlige Srbije dočekuju istog rivala, sa željom da se revanširaju za nedavni neuspeh.

NE MOŽE BEZ PROBLEMA: Partizan DESETKOVAN povredama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dočekujue FMP (VIDEO)

JURIO SAM GA DA GA BIJEM: Novica otkrio URNEBESNU anegdotu sa Nikolom Jokićem (FOTO)

ČUDO NAD ČUDIMA: Spektakl u REŽIJI bivših igrača Zvezde i Partizana! Postigli po HET-TRIK! (VIDEO)

Trener Miroslav Đukić predvodiće ekipu do kraja sezone, iako je odmah posle utakmice na Banovom brdu razmatrana njegova sudbina na klupi crno-belih (o tome pročitajte OVDE). Pred novi duel sa Lalatovićevim izabranicima nije želeo da priča o "osveti".

- Utakmica u kojoj se svi znamo. Nema iznenađenja. Igrali smo pre neki dan i jesenas, znamo šta nas čeka. Čukarički je u sredu iskoristio sve naše greške, a mi nismo iskoristili mnogo šansi. Ne razmišljamo o osveti već samo o pobedi - istakao je Đukić pred meč sa Čukaričkim.

Šef struke crno-belih najavio je određene promene još posle utakmice na Banovom brdu.

- Biće promena u timu, ali ne zato da bi nekoga kaznio. Staviću u tim igrače za koje mislim da su najadekvatniji. Od navijača očekujem podršku. Verujem da sutra možemo da otvorimo pobedničku seriju i pobedimo sve utakmice do kraja sezone

O bodovnom zaostatku za večitim rivalom?

- Ne osvrćemo se na tabelu i na prednost Zvezde. Imamo mnogo motiva da pobedimo i sutra i u svakoj utakmici do kraja prvenstva - rekao je trener Partizana Miroslav Đukić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đukić neće da kažnjava, ovo je njegova poruka fudbalerima Partizana!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2018

Trener Partizana očekuje reakciju svog tima u sutrašnjoj utakmici protiv Čukaričkog, uz nadu da se katastrofalne greške više neće ponavljati...Fudbaleri Partizana i Čukaričkog ponovo se sastaju, samo četiri dana posle prve polufinalne utakmice Kupa Srbije. U meču 32. kola Superlige Partizan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.