ĐUKIĆ JE MORAO OVAKO: Partizan bez NJEGA napada Javor (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆ JE MORAO OVAKO: Partizan bez NJEGA napada Javor (SASTAVI)

Meč počinje u 13 časova.

Fudbaleri Partizana danas će u pomalo neuobičajnom terminu od 13 časova gostovati Javor Matisu u 17. kolu Superlige u Ivanjici. Pred crno-belima je imperativ pobede kako bi se vratili na četiri boda manje od Crvene zvezde koja je u suboru ubedljivo savladala Rad.

Pročitajte i: 

Dobra vest za navijače Partizana je da se oporavio Sejduba Suma, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će sa druge strane izostati jedan od najboljih igrača crno-belih ove sezone Everton zbog žutih kartona. Trener Miroslav Đukić odlučio je da u Ivanjici po tri boda krenu Stojković, N.G. Miletić, Mitrović, N.R. Miletić, Vulićević, Jevtović, Pantić, Janković, Tavamba, Tošić i Ožegović.

Trener Javora Vlade Jagodić na teren će poslati Đogatovića, Terzića, Kornelijusa, Kolakovića, Amanovića, Mitoševića, Eliomara, Sevića, Ivanovskog, Milanovića i Karišika.

Meč izmeđi Javora i Partizana sudiće Bojan Nikolić, dok će mu pomoćnici biti Vladimir Jovanović i Nenad Kurčubić.

 Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.          

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.