ĐUKIĆ: Finale protiv Švajcaraca

Izvor: BKTV News, 02.Nov.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆ: Finale protiv Švajcaraca

Trener Partizana zadovoljan sa razlogom.

Najavio je Miroslav Đukič susret sa Skenderbegom kao jedno od dva finala za njegov klub, pa shodno tome, zadovoljstvo koje je izrazio posle pobede crno-belih (2:0), sasvim je logično.

"Veoma sam srećan zbog igre mog tima protiv teškog protivnika. Borili smo se svih 90 minuta, uzeli bitna tri boda koja nam znače za prolaz dalje. Znali smo da će odlučiti detalji, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a posle gola Tošića sve je bilo lakše", rekao je Ðukić na konferenciji za medije posle utakmice u Humskoj.

Partizanovo slavlje ulepšala je i vest sa druge utakmice grupe B.

"Dobro je što je Dinamo pobedio u Bernu. Imaćemo finale protiv Jang bojsa na našem stadionu i zavisićemo od nas. To je jako bitno".

Albanski novinari postavili su pitanje Ðukiću da li je zabrinut zbog skandiranja navijača "Kosovo je Srbija", aludirajući na moguću kaznu UEFA

"Zašto bi nas to brinulo?", odgovorio je Ðukić pitanjem.

Na odgovor šefa struke Partizana nadovezala se Biljana Obradović, portparol crno-belih istakavši da je UEFA bila upoznata sa koreografijom pristalica beogradskog kluba i da je jedinio upozorenje iz evropske kuce fudbala bilo da že klub biti kaznjen ukoliko se bude spominjala reč „šiptar“.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.