ĐUKIĆ: Bravo za Šehovića, ovo je novi Suma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐUKIĆ: Bravo za Šehovića, ovo je novi Suma!

Crno-beli slavili u Nikšiću.

Od izveštača iz Nikšića - Trener Partizana Miroslav Đukić bio je zadovoljan posle pobede crno-belih u uvodnoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope. Beograđani su u Nikšiću savladali Rudar iz Pljevalja sa 3:0.

- U Evropi nije lako nikoga dobiti, pogotovo u gostima. Pokazali smo čvrstinu, ozbiljnost. Rudar se dobro branio i kada smo otvorili rivala sve je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo mnogo lakše – objasnio je Đukić.

Strateg crno-belih je posebno pohvalio 18-godišnjeg Zlatana Šehovića.

- Srećan sam zbog Šehovića koji je odigrao odličnu utakmicu. Ima 18 godina, ali pokazuje ozbiljnost, sigurnost u odbrani i izrasta u velikog igrača. Treba nam još mnogo rada, zajedno smo 15 rada, ali sam zadovoljan novajlijama. Rikardo je dao gol, što je bitno za špica, dok je Nikolić bio aktivan u polju i izborio je penal.

Posebna priča je Sejduba Suma.

- On igra odlično ove sezone, dao nam je mnogo pasova između linija i začinio je partiju golom. To je sada sasvim neki drugi Suma.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đukić: "Šehović vrhunski, sasvim drugi Suma"

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2018

Trener Partizana Miroslav Đukić pohvalio je svoje igrače nakon ubedljive pobede u Nikšiću. Najviše pozitivnih kritika dobili Šehović i Suma...Vicešampion Srbije savladao je ekipu Rudara iz Pljevalja na startu kvalifikacija za Ligu Evrope i praktično već osigurao plasman u drugo kolo...Revanš...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.