ĐERIĆ: Da protiv Partizana damo sve od sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 19:49

ĐERIĆ: Da protiv Partizana damo sve od sebe

Panteri gostuju crno-belima u subotu od 19 časova.

Trener košarkaša FMP-a Bojan Đerić očekuje zahtevnu utakmicu protiv Partizana u 16. kolu regionalne ABA lige, a Panteri u subotu od 19 sati gostuju crno-belima u dvorani ''Ranko Žeravica''.

 - Ova utakmica će biti veoma zahtevna sa energetske i atletske strane. Partizan je fizički jak tim i u pitanju je ekipa koja je projektovana za najviše moguće ciljeve. Mi ćemo se potruditi da još jednom dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgledamo protiv favorizovanog protivnika pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno. Mojim igračima želim da uživaju u utakmici, daju sve od sebe i to je u ovom trenutku najvažnije - rekao je Đerić za klupski sajt.

Košarkaš FMP-a Jurij Macura koji je od nedavno član ekipe iz Železnika očekuje interesantan duel.

 - Biće sigurno zanimljiva i teška utakmica. To je za nas još veći izazov nakon utakmice sa Splitom jer je u pitanju po imenima snažniji tim. Partizan je ušao u Top 16 fazu Evrokupa, imaju tim koji ima puno iskustva, ali verujem da ćemo se boriti do poslednje sekunde i onda neka pobedi bolji - istakao je Macura.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.