Diverzija protiv Partizana ili ne - Aerodrom Beograd odgovorio Miloševiću!

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diverzija protiv Partizana ili ne - Aerodrom Beograd odgovorio Miloševiću!

Strateg "crno-belih" nezadovoljan tretmanom.

Trener Partizana Savo Milošević nije krio nezadovoljstvo nakon gostovanja u Mančesteru.

Razlog nije bio fudbalske prirode, strateg "crno-belih" je zamerio Aerodromu Beograd da se već drugi put u mesec i po dana dešava da avion sa fudbalerima ne može da sleti u normalno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na pistu u Beogradu, te da možda "to neko radi namerno".

Iz tog razloga fudbaleri i uprava kluba je celu noć provela na aerodromu u Mančesteru što je dodatno umorilo igrače, a sada je stigao i odgovor iz kompanije "Belgrade Airport".

"Mesecima unazad se izvode radovi na redovnom održavanju piste i manevarskih površina. Sve to se radi između ponoći i pet sati ujutru, kako se ne bi remetio redovan avio-saobraćaj. Sve se radi u dogovoru sa relevantnim državnim institucijama. O tome su sve avio-kompanije koje žele da lete za Beograd uredno nekoliko dana unapred obaveštene, što važi i za čarter letove", prenosi Telegraf.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.