Distributer odgovorio Partizanu u slučaju duple karte

Izvor: B92, 19.Okt.2023, 19:10

Distributer odgovorio Partizanu u slučaju "duple karte"

Kompanija za prodaju karata Tiketlajn se oglasila nakon saopštenja KK Partizana u kojem su njih okrivili za nastanak problema sa duplim kartama.

Tokom meča protiv Barselone, prvog kod kuće ove sezone, javio se određeni broj navijača koji su imali karte za identična mesta.

Klub je posle toga istakao da je problem nastao "usled izostanka predaje starih podataka od strane starog tiketing partnera."

Usledio je odgovor Tiketlajna koji ovim putem prenosimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u celosti.

"Povodom jučerašnjeg medijskog saopštenja KK Partizan koje je uslovilo veliki broj obraćanja našoj kompaniji u vezi sa problemima oko prodaje svih tipova ulaznica koji postoje u ovoj sezoni, a koji su kulminirali na prvoj evroligaškoj utakmici, želimo da se pre svega obratimo partizanovoj navijačkoj javnosti.

Ovim putem izražavamo svoje saosećanje zbog problema i nepoštovanja koje trpi jedna od najvernijih košarkaških publika u Evropi od strane neodgovornih pojedinaca iz top menadžmenta kluba.

U celosti se ograđujemo od svih izjava pojedinaca iz rukovodećih struktura kluba u vezi sa prebacivanjem sopstvene odgovornosti i nekompetentnosti na našu kompaniju i pominjanja starih baza podataka, kao navodnog opravdanja za novonastale probleme.

Smatramo da je neprofesionalan i stav kluba koji sve svoje propuste pokušava prebaciti na ticketing kompanije sa kojima je sarađivao ili sada sarađuje, bez želje da ulazimo u renomiranost ticketing kompanija sa kojima klub trenutno posluje.

Obaveštavamo javnost i da je KK Partizan neosnovano izvršio jednostrani raskid ugovora sa našom kompanijom u jeku priprema nove sezone, povodom čega ćemo zaštitu naših prava tražiti pred nadležnim institucijama Republike Srbije, a ne preko društvenih mreža.

Takođe, ovim putem želimo da pozovemo odgovorne pojedince iz kluba, da ostave po strani našu kompaniju i da nas dalje ne pominju u kontekstu sopstvenih grešaka.

Ticketline se, bez obzira šta KK Partizan bude ubuduće objavljivao po ovom pitanju, neće dalje medijski oglašavati.

Sportskoj sekciji KK Partizan želimo svu sreću u daljem radu, a kompletnoj crno-beloj navijačkoj armiji želimo da se sezona nastavi sa što manje problema i što više navijačkog zadovoljstava", stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.