Disciplinska komisija žestoko kažnjavala, kasu pune Partizan, Zvezda, Voša, Radnički...

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplinska komisija žestoko kažnjavala, kasu pune Partizan, Zvezda, Voša, Radnički...

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila da dobro kazni klubove zbog navijača.

Četiri kluba će morati da izdvoje dobru sumu novca zbog ponašanja navijača.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je na telefonskoj sednici odlučila da kazni najviše Crvenu zvezdu zbog upotrebe pirotehnike navijača ovog kluba u duelima sa Radom i TSC-om.

Zvezda je kažnjena sa milion >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dinara, a pored aktuelnog šampiona FSS je kaznio i Partizan sa 750 hiljada dinara zbog vređanja čelnika ove fudbalske organizacije od strane navijača na utakmicama protiv Voždovca, Mladosti i Spartaka.

Zbog istog razloga kažnjena je i Vojvodina sa 300 hiljada dinara, a kaznu je dobio i Radnički iz Niša nakon loše organizacije duela sa Napretkom i ona iznosi 50 hiljada dinara.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u minusu 1.000.0000 dinara, Partizanu i Vojvodini kazna zbog vređanja Kokeze

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2019, 11:00

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu, Partizan, Vojvodinu i Radnički iz Niša. Na telefonskoj sednici održanoj u četvrtak, Crvena zvezda je zbog upotrebe navijačke pirotehnike na mečevima sa Radom i TSC kažnjena sa milion dinara, pišu Novosti. Navijači Partizana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.