Disciplinska komisija FSS zatražila izjavu Butorovića

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Maj.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplinska komisija FSS zatražila izjavu Butorovića

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije  zatražila je izjavu predsednika Vojvodine Ratka Butorovića, u vezi sa uticajem na prekid finalne utakmice nacionalnog kupa između Partizana i Vojvodine.

Time je dopunjen postupak u razmatranju disciplinskih prijava povodom prekida tog meča, a komisija je razmatrala sve izjave lica protiv kojih je pokrenut disciplinski postupak.
U okviru dokaznog postupka pregledani su snimci utakmice. Na osnovu do sada prikupljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << dokaza članovi Disciplinske komisije će saslušati delegata utakmice Miodraga Jankovića, sudiju Slobodana Veselinovića, specijalnog kontrolora za bezbednost Đorđa Carana, kao i igrače Vojvodine Željka Brkića i Danijela Mojsova.
Na sledećoj sednici Disciplinske komisije biće saslušan i igrač Partizana Prins Tejgo u prisustvu zvaničnog prevodioca, kako je zatražio FK Partizan.
Naredna sednica Disciplinske komisije FSS, na kojoj će biti saslušana pomenuta zvanična lica i igrači, zakazana je za četvrtak, 2. jun. Dan kasnije biće održana nova sednica na kojoj se očekuje donošenje odluka.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.