Dirljivo - Šta je Ožegović poručio grobarima na rastanku, ali i navijačima Darmštata na promociji? (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljivo - Šta je Ožegović poručio ''grobarima'' na rastanku, ali i navijačima Darmštata na promociji? (foto)

Uz mnogo emocija, Ognjen Ožegović se posle dve godine oprostio od Partizana.

Ognjen Ožegović je u finišu letnjeg prelaznog roka prihvatio ponudu nemačkog drugoligaša Darmštata i tako završio svoju dvogodišnju misiju u Partizanu, od čega je godinu dana proveo i na pozajmiciu Arsenalu iz Tule.

Na rastanku, imao je šta da poruči i saigračima i svima sa kojima je sarađivao u klubu, ali i navijačima, koji su ga teško prihvatili po dolasku iz Čukaričkog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a onda i često kritikovali. Učinio je to na svom profilu na Instagramu.

''Želim da se zahvalim svim mojim saigračima koji su mi uvek bili oslonac i podrška, koji su mi učinili da prethodne dve godine budu najradosnije u mom životu.





Svim trenerima,svim radnicima na Teleoptiku i u klubu koji su uvek radili za nas i verovali u nas.





Želim da se zahvalim svim navijačima koji su mi svojim zvižducima pokazali koliko je težak ovaj sveti dres,a svojim aplauzima i podrškom koliko je ustvari lepo živeti, voleti i igrati za Partizan.





Svima želim mnogo radosti, zdravlja i uspeha...Neće biti lako ali će uvek biti lepo! Hvala ti crno bela ljubavi!'', napisao je Ožegović.

Nedugo zatim, objavio je i fotografiju posle promocije u novom klubu, u dresu Darmštata, uz poruku:

''Srećan sam što sam potpisao za Darmštat''.

-

View this post on Instagram

Želim da se zahvalim svim mojim saigračima koji su mi uvek bili oslonac i podrška,koji su mi učinili da prethodne dve godine budu najradosnije u mom životu.Svim trenerima,svim radnicima na Teleoptiku i u klubu koji su uvek radili za nas i verovali u nas.Želim da se zahvalim svim navijačima koji su mi svojim zvižducima pokazali koliko je težak ovaj sveti dres,a svojim aplauzima i podrškom koliko je ustvari lepo živeti,voleti i igrati za Partizan.Svima želim mnogo radosti,zdravlja i uspeha...Neće biti lako ali će uvek biti lepo! Hvala ti crno bela ljubavi! ⚫️⚪️

A post shared by die with memories,not dreams! (@ognjen_51) on Sep 3, 2019 at 12:39pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.