Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2021, 17:21

Dirljiv oproštaj od Moce Vukotića

Emotivna scena u Humskoj

Otišao je sjajan igrač, voljeni rukovodilac i divan čovek. Tim rečima, između ostalog, Ljuba Perić pozvao je malobrojnu publiku da, pred početak utakmice sa Novim Pazarom, minutom ćutanja na večni počinak isprati Momčila Mocu Vukotića, legendanog fudbalera Partizana, preminulog u petak.

U toj poruci zvaničnog spikera na stadionu u Humskoj 1 sublimiran je lik i delo čuvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kapitena, jednog od najprepoznatljivijih pojedinaca u 76 godina dugoj istoriji kluba.

Prvotimci Partizana i Novog Pazara, kao kompletan sudijski tim – glavni arbitar Andrija Stojanović, pomoćnici Nenad Radojičić i Ivan Krstić, kao i četvrti delilac pravde Marko Srećković – na teren su izašli u majicama na čijem je licu bila Vukotićeva figura iz vremena kad su se na umeću klanjala cela (bivša) država. Eto kolika je veličina bio.

Dok su se na semaforu ređale fotografije iz perioda kad je sa desetkom na leđima predvodio Parni valjak, sa tribina se čulo „Jedan je Vukotić Moca“, uz komentar pojedinaca da odavno dirljivijoj sceni u Humskoj 1 nisu prisustvovali. Da su se u prohladnom decembarskom danu naježili pod udarom emocija. Ubrzo je razvijen i trasparent na kojem je stajalo:

"Baklje nek se upale, buktinje nek' plamte, crno-bele legende večno će da pamte", Momčilo Moca Vukotić.

Što reče Saša Ilić:

„Otišao je najveći“.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

DIRLJIVO U HUMSKOJ, SVE U ZNAKU MOCE VUKOTIĆA! Emotivna posveta preminulom velikanu: Stadionom odzvanja samo jedno ime! VIDEO

Izvor: Kurir, 05.Dec.2021

Uoči utakmice Partizana i Novog Pazara, fudbaleri oba kluba odali su počast nedavno preminuloj legendi Partizana Momčilu Moci Vukotiću.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.