Dimitrijević: Dobili smo Partizan dva puta, možemo opet

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2012, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrijević: Dobili smo Partizan dva puta, možemo opet

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Dimitrijević izjavio je da u predstojećem večitom derbiju protiv Partizana veruje u treću uzastopnu pobedu protiv komšija.
Mali Čava” je u postigao prvenac u crveno-belom dresu za pobedu protiv Jagodine 1:0 i potvrdio odličnu formu u kojoj se nalazi ovog proleća.
Srećan sam zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << gola, to mi je nagrada za rad i trud koji sam uložio, dobro sam trenirao, maksimalno se zalagao i to mi se vratilo. Ova pobeda nam mnogo znači kako bismo dočekali derbi u dobrom raspoloženju. Svesni smo da utakmica u sledećem kolu ništa ne rešava, ali uvek je lepo pobediti večitog rivala. Dobili smo ih prethodna dva puta, zašto ne bismo i treći – rekao je Dimitrijević za zvanični sajt kluba.
On je dodao da je zadovoljan igrom protiv Jagodinaca, iako je utisak da je trijumf mogao da bude izražen sa većom razlikom.
Imali smo još šansi i priliku da ubedljivije pobedimo, ali i pored toga mislim da treba da budemo zadovoljni. Što se tiče mog gola zadovoljan sam reakcijom, procenio sam da je potrebno da napravim dribling pre nego što šutnem i nisam pogrešio – poručio je Dimitrijević.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dimitrijević: Verujem u novu pobedu

Izvor: B92, 29.Apr.2012

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Dimitrijević izjavio je da u predstojećem večitom derbiju protiv Partizana veruje u treću uzastopnu pobedu protiv komšija...Dimitrijević je u subotu postigao prvenac u crveno-belom dresu, za pobedu protiv Jagodine 1:0 i potvrdio odličnu formu u kojoj se nalazi ovog...

Nastavak na B92...

Dimitrijević: Dobili smo Partizan dva puta, možemo opet

Izvor: Utakmica.rs, 29.Apr.2012

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Dimitrijević izjavio je da u predstojećem večitom derbiju protiv Partizana veruje u treću uzastopnu pobedu protiv komšija. "Mali Čava" je u postigao prvenac u crveno-belom dresu za pobedu protiv Jagodine 1:0 i...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Dimitrijević: Partizan gubi i treći put

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Apr.2012, 10:33

Konačno! Miloš Dimitrijević je postigao gol u crveno-belom dresu. Na 33. meču za Zvezdu lucidni vezista uspeo je da upiše prvenac i obezbedi minimalnu pobedu nad Jagodinom.. . Pogodio je Mali Čava na sjajan način, pre nego što je loptu neodbranjivo poslao iza leđa Šimića driblingom je naterao...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.