Dilema u Humskoj

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jul.2023, 23:30

Dilema u Humskoj

Ekipa Partizana će od sutra biti jača za još jednog krilnog igrača, Ksandera Severinu koji je danas doputovao u Beograd i već je pozirao sa Partizanovim šalom.
Ali, uoči njegove zvanične promocije u crno-belom dresu pojavila je nesvakidašnja dilema, da li bi bilo bolje da mu na dresu bude ispisano ime, ili prezime.
To je bilo jedno od pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << koje je postavljeno treneru Igoru Duljaju u “Partizanovom podkastu“, a on je potvrdio da se u klubu razgovara na tu temu i da je bilo predloga da novom fudbaleru Partizana na dresu ipak piše ime umesto prezimena.
“Ima istine, ali nisam njemu ja ništa predložio. Videćemo, ko zna, zavisi sve od marketinga ili reklame“, zagonetan je Duljaj.
Dakle, Partizanova marketing služba je na potezu, a Ksanderu Severini verovatno nije jasno otkuda uopšte takva dilema.
Inače, Duljaj je vrlo zadovoljan zbog Severininog dolaska.
“Pre nego što je rekao ‘DA’, morao je lično ljudima sa kojima je prethodno razgovarao da u lice kaže da nam je dao reč. To je igrač koji je takođe mlad, ima 22 godine, pozicija desno krilno, leva noga, ima brzinu…“, objasnio je Duljaj.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.