Dijara odlazi iz Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jun.2010, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijara odlazi iz Partizana

Generalni sekretar Fudbalskog kluba Partizan Darko Grubor potvrdio je da će Lamin Dijara u letnjem prelaznom roku da napusti beogradski klub, prenosi "Sportski žurnal".

Partizan su već napustili golman Mladen Božović i Srđa Knežević, a na dobrom putu je i reprezentativac Radosav Petrović.

"Sigurno je da će biti još odlazaka, tu pre svega mislim na Dijaru. Lamin je već tri godine kod nas, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << verovatno se zasitio okruženja, potreban mu je novi izazov, a i sam je govorio da želi da promeni sredinu, kako bi zarađivao više nego u Partizanu", rekao je Grubor.

On je potvrdio da je Makabi iz Tel Aviva zainteresovan za fudbalera Partizana.

"Nećemo da prodajemo Dijaru po svaku cenu, ponuda mora da zadovolji i nas i igrača. Tačno je da postoji raspitivanje iz Izraela, ali nije se daleko odmaklo po tom pitanju. Postoje i druge opcije, videćemo šta će se dogoditi narednih dana", istakao je generalni sekretar Partizana.

Interesovanje za senegalskog fudbalera pokazali su turski Gacijantep, Buca, nemački Hofenhajm i belgijski Gent.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.