Dijabate trenira, Duljaj sve zaboravio

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 20:42

Dijabate trenira, Duljaj sve zaboravio

Fudbaler Partizana Fuseni Dijabate opet je u konkurenciji za prvi tim, pošto se na SC "Teleoptik" vratio treninzima.

Izabranici Igora Duljaja spremaju se za nastavak obaveza u Superligi Srbije, pre svega za nastavk duela 30. kola sa Čukaričkim na Banovom brdu, koji se igra u četvrtak od 17.15 časova.

Na redovinim aktivnostima bio je i Dijabate, koji se nakon reprezentativne pauze nije na vreme vratio u klub, zbog čega je trener Partizana tražio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se kazni prema praviliniku.

Dok kazna ne stigne, Duljaj je očigledno zaboravio na sve što se dešvalo i fudbaler iz Malija je redovan na treninzima u Partizanovom sportskom centru.

"Nema nikakve sujete, svaki igrač koji može da pomogne je dobrodošao", izjavio je Duljaj još pred meč sa Čukaričkim, koji je trebalo da se igra 11. aprila.

Ono što je sigurno, jeste da Dijabate neće biti u konkurenciji za meč sa Brđanima u četvrtak, ali će se naći u konkurenciji za susret istih rivala na početku plej-ofa domaće lige u nedelju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.