Dejvis: Teško protiv Partizana

Izvor: B92, 08.Dec.2012, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis: Teško protiv Partizana

Bek MZT Skoplja Kejd Dejvis izjavio je da će njegov tim imati izuzetno težak posao u meču sa Partizanom u 12. kolu regionalne ABA lige.

"Ekipa Partizanа svojiм igrama pokazala je da je reč o odličnom timu koji igra dosta čvrstu kosarku. Igraju odlično na domaćem terenu, imaju samo jedan poraz pred svojim navijačima u ABA ligi i zaista je teško igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv njih", kaže 24-godišnji Dejvis, a težinu gostovanja zna i trener Aleš Pipan.

"Svesni smo kvaliteta koje poseduje ekipa Partizana, ali za nas je ovo utakmica kao i svaka druga na gostujećem terenu. Moramo da odigramo najbolje što mozemo, u ritmu u kojem smo igrali na nekoliko poslednjih utakmica“, rekao je Pipan.

Partizan je trenutno drugi na tabeli sa skorom 8-3, dok MZT deli peto mesto sa skorom 6-5. Utakmica se igra u subotu od 19 sati u dvorani Pionir.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vujošević: "MZT stepenik ka plasmanu u EL"

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2012

Košarkaši Partizana sastaju se sa ekipom MZT Skoplje u okviru 12. kola ABA lige a trener crno-belih naglasio je da se Makedonci ne smeju potcenjivati jer je šampionu Srbije svaki meč u regionalnoj ligi stepenik ka plasmanu u EL.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.